Lakitelek Népfőiskola

Lakitelek Népfőiskola

2017 február 17

Az évente több 10 ezer hazai és külföldi vendéget fogadó Lakitelek Népfőiskola rekonstrukciója kiváló lehetőséget nyújtott az intézmény szolgáltatóházának, vagyis a Tisza Vendéglő és Vendégháznak a részleges átalakítására és fejlesztésére.

Társaságunk a megújuló vendéglátó egységet kiszolgáló konyha komplett rekonstrukciójára és kapacitásának növelésére kapott megbízást.

A beruházás célja egy olyan konyha létrehozása volt, amely minden tekintetben alkalmas a Népfőiskola különböző karakterű rendezvényeinek magas színvonalú kiszolgálására. A tervek elkészítése során olyan megoldásokat javasoltunk, amelyek figyelembe veszik a létesítmény funkcióját, várható forgalmát és a vendégek igényeit, egyúttal gazdaságos működtetést tesznek lehetővé a fenntartó számára.  A terveket és az annak szerves részét képező berendezés listát folyamatosan egyeztettük. 

Ahhoz, hogy a megrendelő igényei szerint kialakított konyhatechnológia megvalósítható legyen, a kivitelezés során a beruházói, kivitelezői és szakági oldalon is maximális precizitásra és minőségi munkára volt szükség - tekintettel a beruházás igen szigorú eljárás és ellenőrzés alapján történő finanszírozására.  

A felújított 400 adagos konyhában a technológia semleges részét adó, saját tervezésű és gyártású, rozsdamentes bútorzat és  komplett tálalósor mellett - a piacon már jól ismert márkák termikus, illetve egyéb működő berendezései segítik a személyzet munkáját.