Interspar restauráció és toGo

Interspar restauráció és toGo

2020 április 29

A dunaújvárosi InterSpar Áruház és a SPAR toGO részleg felújítása sokrétű feladatot jelentett Társaságunk számára.

 

A tervezés során célunk volt, hogy a megrendelővel közösen tovább gondoljuk a toGO konyhák működését, és ezáltal olyan megoldásokat találjunk, amelyek praktikus oldalról támogatják az ott dolgozók munkáját, s ennek köszönhetően rugalmas és magas színvonalú kiszolgálást tesznek lehetővé. 

Az áruház felújítása során biztosítottuk azokat a hűtő berendezéseket, amelyek lehetővé tették az átmeneti időszakban nyitva tartó boltrész zökkenőmentes üzemelését. Emellett gondoskodtunk azoknak az Agrikon-Alfa termékeknek és berendezéseknek az időleges elhelyezéséről, amelyekre jó minőségük és megbízhatóságuk miatt a megújult áruházban is igényt tartott a tulajdonos. 

Az áruház teljes leállását követően 2020 február elején megtörtént az Interspar Áruház részletes felmérése, majd megkezdődhetett a szükséges tételek tervezése és legyártása. Ennek eredményeképp március folyamán minden a helyére került, és előbb az áruház, majd ezt követően a SPAR toGO részleg is kinyithatta kapuit a vásárlók előtt.

Agrikon-Alfa termékek a dunaújvárosi InterSpar Áruházban:

  • kiszolgáló pultok mögötti hátfalpultok (hús-csemege-sajt-pék) rozsdamentes vázzal, a front oldalon az egységes SPAR design-nak megfelelő faburkolattal,
  • előkészítőkbe rozsdamentes asztalok, falipolcok, késfertőtlenítők, és hűtők,
  • hűtőkamrákba rozsdamentes fix. polcos tároló állványok.

A SPAR toGo részlegbe a SPAR által fejlesztett látványpult elhelyezését követően a következő Agrikon-Alfa termékek kerültek beépítésre:

  • besüllyesztett vízfürdős melegen tartó automata vízfeltöltéssel, üveg felépítménnyel, melyben tavaly fejlesztett világítás és fűtés van,
  • komplett pizza sor: Pizza tészta előkészítő forró prés, kiseszközök, PIZZA hűtőpult gránit fedlappal, 9xGN1/3 belméretű feltéthűtővel, pizzakemence, és a kiszolgáló pultba pizza melegen tartó lap, és infralámpa.
  • Rational hőlégkeveréses sütő-gőzpároló készülékek, SILKO olajsütők
  • rozsdamentes előkészítő asztalok, hűtők, szemetes elemek, tálcatartók, tároló állványok, késfertőtlenítők
  • vendégtérbe tálcatartó, mikrohullámú sütő, és SPAR design szemetes.