Clark Hotel - egy szelet történelem

Clark Hotel - egy szelet történelem

2018 március 21

Az Agrikon-Alfa szakemberei nem kisebb feladatot vállaltak, mint Magyarország első Beefbar-jának komplett kivitelezését.

Budapest közepén, a Vár és a Lánchíd alkotta történelmi belvárosban épült fel a főváros egyik legkülönlegesebb butik hotelje, a Hotel Clark. A beruházó meghatározó feladatnak tekintette, hogy olyan éttermet hozzon létre, amely ki tud lépni a hagyományos szállodai étteremi keretek közül, és saját jogon felkerülhet a főváros gasztro térképére. Vagyis a város részévé válik – a szó legjobb értelmében.

Ehhez a leginkább megfelelő formátumot a Beefbar koncepció jelentette. Az éttermi kínálat alapját a magas minőségű, különleges húsok adják, de az étlapon ott vannak a szuflék, saláták, sőt a streetfoodok is – hasonlóan kifogástalan színvonalon.

Ezért olyan konyhára volt szükség, amely megfelel a magas elvárásoknak, és felejthetetlen gasztro élményt nyújt a kozmopolita vendégkör számára. A Beefbar kapcsán különösen büszkék vagyunk az exkluzív, egyedi igények alapján tervezett bár, látvány- és háttérkonyha megvalósítására.

A budapesti Beefbar több megoldása mintaként szolgált a franchise párizsi éttermének kivitelezése során, ami óriási elismerés számunkra!