BUDAPART – Óbuda Gate Ételbár

BUDAPART – Óbuda Gate Ételbár

2020 június 25

A Kopaszi-gátnál kialakuló új városnegyed legimpozánsabb épülete a BudaPart Gate Irodaház, ahol a környék legmodernebb ételbárját és kiskávézóját alakítottuk ki.

A környezetbarát csúcstechnológia és a gondos mérnöki tervezés a természeti környezettel harmonizáló és inspiráló atmoszférát teremtett.

Az Óbuda Gate Ételbár kialakításánál a beruházó azt a célt tűzte ki, hogy a város egyik legjobb irodaházi ételbárját és kiskávézója jöjjön létre. Ehhez olyan konyhára volt szükség, amely alkalmas az irodaház működéséből fakadó speciális igények kielégítésére. Tehát ahol reggelenként helyben sütött péksütemény, frissen facsart narancslé és kávé illata simítja ki a rohanástól feszült idegeket, és ahol jó kikapcsolódni a pörgő irodai ritmusból arra az időre, amíg délben elfogyasztunk egy egészséges ebédet.

A megrendelő igényei alapján szakembereink egyedi tálaló pultsort fejlesztettek ki, amely minden szempontból megfelel az ételbár dolgozóinak, illetve a vendégkör elvárásainak. A konyhatechnológia kialakítása során a környezettudatos és energiatakarékos üzemelés, az optimális helykihasználás és a stílusos, környezethez illő design egyaránt fontos szerepet játszott. A minőségi szolgáltatás egyik biztosítéka a RATIONAL főzőüst, amely az Óbuda Gate Ételbárban debütált – nagy sikerrel. Az opcionális nyomás alatt történő főzéssel akár 35%-kal meggyorsítható az étel elkészítésének folyamata. Az iVarioBoost egyetlen gombnyomással beállítja a nyomást, és azt állandó értéken tartja. Kíméli az alapanyagok sejtszerkezetét, ugyanakkor a lehető legrövidebb idő alatt készíti el az ételt. Biztonságos, egyszerű, könnyen tisztán tartható, nem igényel karbantartást! A főzőkonyhában AFINOX hűtött munkaasztalok kerültek beépítésre, ami ideális választás azoknak, akik praktikusan használható, egyszerűen tisztán tartható, energiatakarékos hűtött munkaasztalra vágynak. A berendezés többféle méretben és felszereltséggel rendelkezésre áll, tehát kiválasztható a hely adottságainak leginkább megfelelő típus. A konyha fontos elemei a LAINOX kombisütők, amelyekből 10 és 20 tálcás is beszerelésre került. Könnyen kezelhető, de robusztus, mindenkinek ajánlható, ugyanakkor fejlett, kezelésében hagyományos, de tartalmában gazdag, megnyugtató és hatékony sütők.

Az Óbuda Gate Ételbár a 21. századi irodai környezethez igazodó, korszerű és stílusos vendéglátóhely, amely új értelmezést ad a gyorsétterem fogalmának, és ahova a nap bármely szakában érdemes betérni.