Sirman berendezések

Az olasz Sirman cég több, mint 50 éves gyártói múltra tekint vissza nagykonyhai és húsfeldolgozó berendezések tekintetében. A legjellemzőbb Sirman termékek a szeletelők, keverők, vágók, reszelők, darálók, facsarók, mixerek, szárítógépek, kávéfőzők, csomagológépek, a teljesség igénye nélkül.

Az alapító Nereo Marzaro első vállalkozási ötletétől napjainkig, a vállalat folyamatosan fejlődött egy modern, és hatékony belső szervezetnek, és egy kiváló csapatnak köszönhetően, amely úgy működik, hogy a teljes Olaszországban tervezett és gyártott Sirman termékek jelen legyenek a világ 126 országban.

Manapság a vállalat széles körű felszereltségének köszönhetően vezető szerepet tölt be az ágazatban, amelyet a technológia és a megbízhatóság tökéletes kombinációja, az innovatív formatervezés és a funkcionalitás jellemez, és amelyet a felhasználok - éttermek, bárok, pizzériák, húsboltok, szupermarketek, laboratóriumok és élelmiszeripar - igényei szerint terveztek.

A teljes gyártási folyamat a vállalaton belül zajlik, a legutóbbi beruházások is megmutatják, hogy a Sirman mennyire összpontosít a hazai termelésre, nem pedig a termelés külföldi elosztására. A szállítóraktárak a minőség-ellenőrzéstől a csomagolásig és a szállításig évente több mint 105 000 gépet kezelnek, amelyekhez hozzávetőleg 130 000 kiegészítő párosul.

Sirman gépek forgalmazásával több, mint egy évtizede foglalkozunk, vállaljuk a telepítésüket, a szervízelésüket, akár karbantartási szerződéssel. További információ igény esetén kérjük vegyék fel a kapcsolatot cégünkkel.


Ajánlatkérés Letölhető dokumentumok
bejelentkezés szükséges