Lainox kombisütők

A Lainox 1981-ben készítette el első légkeveréses sütőjét, mely szabályosan berobbantotta a vállalatot a professzionális konyhatechnológiai piacra. 

Az azóta eltelt évtizedekben számos programozható gáz és elektromos sütő, autoklímával felszerelt főzőberendezés, érintőképernyős konyhai eszköz került ki a gyártósorukról, miközben olyan innovatív fejlesztéseket vittek véghez, mint az ICS technológia vagy az ultra energiahatékony Heart Green.  

Kutatás, innováció és folyamatos fejlődés - ezek jelentik a Lainox filozófiájának lényegét, mely arra sarkallja a vállalatot, hogy maximális figyelmet fordítson az ügyfelek elvárásaira, valamint hogy gyorsan és hatékonyan reagáljon a piaci kihívásokra. A vállalat különösen nagy hangsúlyt fektet a vegyes sütők fejlesztésére, melyekkel jelentős piaci részesedést értek el Olaszországban és Európában egyaránt.  

Lainox az Ali Spa Csoport tagjaként a világ leghíresebb szakácsaival működik együtt a lehető leghatékonyabb konyhai eszközök megvalósítása érdekében


Ajánlatkérés Letölhető dokumentumok
bejelentkezés szükséges

Lainox negyven éve hisz a szinergiában

Megszületik a Lainox vállalat Vittorio Veneto városban, Treviso - Olaszország.

Lainox azonnal a professzionális vendéglátásban használt felszerelések tervezésére és gyártására szakosodik, különös tekintettel a vegyes sütőkre. Kiemelkedik erős vállalkozói szellemével, az újítások minőségével, melyeknek köszönhetően azonnali eredményeket és viszonylag gyorsan jelentős piaci részesedést ér el Olaszországban és Európában.

Ezt követően a világ legfontosabb vállalatának, az Ali Spa Csoportnak a tagjává válik.

Mindig is a kiválóságot jelentette a konyhában

Kutatás, innováció és képzés: ezek a Lainox filozófiát jellemző fő "összetevők". Egy következetes választás, mely arra késztette a vállalatot, hogy maximális figyelmet fordítson az ügyfél elvárásaira, egészen az ügyfél igényeinek előzetes meglátásáig. A "Kiválóság a konyhában" küldetés két szóban foglalja össze a piaci kihívásokkal való szembe nézéshez szükséges javítást és bátorságot.

A leghíresebb szakácsokkal való számos és folyamatos együttműködés lehetővé teszik a termékek állandó tökéletesítését és javítását.

Mától kezdve elsősorban Device for Cooking (Eszköz a főzéshez)

Lainox, mint "Application Company" mától megígérheti, hogy termékei nem csak az ételek főzésére vagy tárolására szolgáló operatív eszközök, hanem igazi ételfőző készülékek.

A Lainox konyhaművészeti esszenciájának bevezetése a 2.0 korba lép az új technológiák és az új pay off révén, amelyek erős digitális identitást kölcsönöznek a márkának, képet adva a vállalat üzleti elképzeléséről és tanúsítva a kutatással, fejlesztéssel és nemzetköziséggel szemben tanúsított magatartását, melyre az évek során szert tett.

 
Lainox Naboo kombisütő

Lainox Naboo 101

 
Lainox Naboo kombisütő

Lainox Naboo 171

 
Lainox Sapiens kombisütő

Lainox Sapiens 102