Scholl készülékek

A német Scholl vállalat melegentartó berendezéseket, indukciós sütőket és sok más konyhai kiegészítőt gyárt több mint 70 éve.

 

Gustav Scholl 1945-ben hozta létre első tányérmelegítő készülékét Frankfurtban. Később a gyáregység átköltözött Bad Marienbergbe (Westerwald) és azóta is magas minőségben készítik a konyhatechnológiai berendezéseiket és bútoraikat.

A folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően széles termékkínálattal rendelkeznek. Többek között gyártanak étel előkészítő és bemutató eszközöket, melegen tartó, illetve hűtő berendezéseket továbbá ételszállító kocsikat és rozsdamenets acél bútorokat.

Elsősorban a hazai piacra gyártják a termékeiket, de az utóbbi években folyamatosan nőtt az export termékekből származó forgalmuk. Arra törekszenek, hogy fenntartsák a kapcsolatot a kereskedelmi partnerekkel és a végfelhasználókkal, hogy még jobb és testre szabhatóbb termékeket készítsenek a jövőben. A mottójuk is ezt szemlélteti „Scholl…egy ötlettel előrébb” azaz nyitottak a nemzetközi trendekre is és készek azonnal reagálni azokra.

További információ igény esetén kérjük vegyék fel a kapcsolatot cégünkkel.


Ajánlatkérés Letölhető dokumentumok
bejelentkezés szükséges