A Josper filozófiája mindig is két, látszólag ellentmondó fogalmon alapult; HAGYOMÁNY és MODERNIZMUS. Szlogenük a “ Yesterday’s taste with today’s pace®” nem csupán munkatársaik hozzáállását, de a kemencék legfőbb jellemzőjét szeretné kiemelni.
Közel 43 éve folyamatosan fejlesztenek; a hagyományok és a szakemberek bevonásával, valamint a legújabb, leginnovatívabb technológiák felhasználásával egyedi termékek gyártására törekszenek.
Csúcstechnológiás acél ötvözeteket és a legjobb minőségű komponenseket használják, hogy robosztus és megbízható termékeket gyártsanak melyek méltó helyet foglalnak el a professzionális catering és vendéglátás piacán.
Mind termékeik, mind pedig beszállítóik Spanyolországból származnak; a földrajzi összeköttetés lehetővé teszi, hogy rendszeresen, szigorú minőségellenőrzéseket végezzenek, hogy lépést tartsanak a világpiaci igényekkel és megfeleljenek a legszigorúbb biztonsági előírásoknak.
OPTIMÁLIS EREDMÉNYEK MINDEN ESETBEN: Magas üzemi hőmérsékletének köszönhetően grillezhetünk és pörkölhetünk, anélkül, hogy a termék megsülne.
MINŐSÉGI GRILL: a legkiválóbb parázs nyújtotta egyedülálló íz; egyedi textúra és szaftosság.
GYORSABB: 35%-al gyorsabb mint a nyitott grillek.
KETTŐS SÜTŐ-GRILL FUNKCIÓ: két gép egyben.
ALACSONYABB FASZÉN FOGYASZTÁS: körülbelül 40%-al kevesebb, a nyitott grillekhez képest.
Jelentősen KEVESEBB lángnyelv képződik, így a húsok nem száradnak ki és nem égnek meg.
MINŐSÉGI MUNKATERÜLET: a séfeknek nem kell egész idő alatt folyamatos hő hatása alatt dolgozni.
TISZTASÁG, ÚJRAGONDOLVA: a kemence also részében, zárt tokban tárolhatjuk a hamut.
SZEMÉLYRE SZABOTT SZOLGÁLTATÁS: a világ minden részén, szakemberek és tapasztalt séfek állnak rendelkezésedre, akár hasznos tanácsokra, akár karbantartásra van szükséged.
MEGBÍZHATÓ MINÖSÉG