Josper kemencék

A Josper filozófiája mindig is két, látszólag ellentmondó fogalmon alapult; HAGYOMÁNY és MODERNIZMUS. Szlogenük a “ Yesterday’s taste with today’s pace®” nem csupán munkatársaik hozzáállását, de a kemencék legfőbb jellemzőjét szeretné kiemelni.

Közel 43 éve folyamatosan fejlesztenek; a hagyományok és a szakemberek bevonásával, valamint a legújabb, leginnovatívabb technológiák felhasználásával egyedi termékek gyártására törekszenek.

Csúcstechnológiás acél ötvözeteket és a legjobb minőségű komponenseket használják, hogy robosztus és megbízható termékeket gyártsanak melyek méltó helyet foglalnak el a professzionális catering és vendéglátás piacán.

Mind termékeik, mind pedig beszállítóik Spanyolországból származnak; a földrajzi összeköttetés lehetővé teszi, hogy rendszeresen, szigorú minőségellenőrzéseket végezzenek, hogy lépést tartsanak a világpiaci igényekkel és megfeleljenek a legszigorúbb biztonsági előírásoknak.


Ajánlatkérés


Letölthető dokumentumok


Mitől egyszerre különleges és egyedülálló?

Josper Kemence működési rajza

 

OPTIMÁLIS EREDMÉNYEK MINDEN ESETBEN: Magas üzemi hőmérsékletének köszönhetően grillezhetünk és pörkölhetünk, anélkül, hogy a termék megsülne.

MINŐSÉGI GRILL: a legkiválóbb parázs nyújtotta egyedülálló íz; egyedi textúra és szaftosság.

GYORSABB: 35%-al gyorsabb mint a nyitott grillek.

KETTŐS SÜTŐ-GRILL FUNKCIÓ: két gép egyben.

ALACSONYABB FASZÉN FOGYASZTÁS: körülbelül 40%-al kevesebb, a nyitott grillekhez képest.

Jelentősen KEVESEBB lángnyelv képződik, így a húsok nem száradnak ki és nem égnek meg.

MINŐSÉGI MUNKATERÜLET: a séfeknek nem kell egész idő alatt folyamatos hő hatása alatt dolgozni.

TISZTASÁG, ÚJRAGONDOLVA: a kemence also részében, zárt tokban tárolhatjuk a hamut.

SZEMÉLYRE SZABOTT SZOLGÁLTATÁS: a világ minden részén, szakemberek és tapasztalt séfek állnak rendelkezésedre, akár hasznos tanácsokra, akár karbantartásra van szükséged.

 

MEGBÍZHATÓ MINÖSÉG

A Josper-t a tervezés és kivitelezés,a gyártás és a technológia, valamint a hagyomány és a mérnöki szaktudás teszi egyedivé.