Krupps Mosogatógépek

Mosogatás gyorsan, hatékonyan

A KRUPPS Csoport 50 éve a nagykonyhai mosogatógép-gyártás elismert szakértője. Piacvezető pozíciójukat nagyrészt annak köszönhetik, hogy ismerik a vevők igényeit, és a fejlesztés, gyártás során ebből indulnak ki. Ennek köszönhetően a KRUPPS nagykonyhai mosogatógép-kínálatában a több száz vendéget befogadó éttermektől a gyors büfékig, minden igényre talál megbízható megoldást. Berendezéseik megfelelnek a magas higiéniai elvárásoknak, energiatakarékosan és környezettudatosan üzemeltethetők.  

 

Kutatás és fejlesztés: "mindig előre nézünk"

A kutatásra és fejlesztésre fordított figyelem létfontosságú szerepet játszott a Krupps történetében és fejlődésében, mindigis olyan megoldásokon dolgoztak, amik túlmutattak az adott kor normáin.1987-ben a vállalat kifejlesztette a tiszta vízmosási rendszert, amely az ipari mosási folyamatokban valaha bevezetett egyik legjelentősebb újítás, amely egyszerre képes megfelelni a mosás hatékonyságának és a környezet tiszteletben tartásának.

A folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően a Krupps termékei a legmagasabb minőséget képviselik, ezáltal megbírkóznak az extrém igénybevétellel is. Bátran ajánljuk partnereinknek a Krupps mosogatógépeket.


Ajánlatkérés Letölhető dokumentumok
bejelentkezés szükséges

 
 
Krupps s209eh pohármosogató

Krupps pohármosogató gépek

 

A Krupps pohármosogató gépek csészék, csészealjak és poharak mosására alkalmasak.

 • Az elektronikus vezérlés lehetővé teszi a különböző paraméterek kezelését, hogy az aktuális igényekre szabhassa a működését, a folyamatos öndiagnosztika pedig lehetővé teszi a gép leállásának minimalizálását.
   
 • Az öntisztító ciklus a nap végén megtisztítja a mosogatótartályt és kiüríti a forró vizet a boilerből, megelőzve a vízkő kialakulását.
   
 • A szokásos dupla perisztaltikus elektromos öblítő és mosószer-adagoló biztosítja az egyes mosási ciklusok legjobb eredményét, nagy megtakarítással, az elektronikus kártya által kezelt pontos adagolásnak köszönhetően; mivel az öntött mosó és öblítő karok nagy megbízhatóságot és tartósságot biztosítanak.
   
 • A Thermo-stop funkció ellenőrzi, hogy a mosás és az öblítés csak a kívánt hőmérséklet elérésekor kezdődik-e.

A szerkezet teljes egészében AISI 304 acélból készült, és az elülső rész úgy lett kialakítva, hogy karbantartás esetén is könnyen hozzáférhető legyen. 

Robusztus és megbízható mosogatógépek, amelyekre a nap minden pillanatában számítani lehet.

 

 

Krupps tányér- és pohármosogatógépek

 
 
 • Termékek széles választéka különböző modellcsaládokból
   
 • Állítható mosási és öblítési hőmérsékletek
   
 • Állítható mosási és öblítési Thermostop
   
 • Állítható öblítési és leeresztési idő
   
 • Automatikus extra öblítési ciklus
   
 • Automatikus leeresztési ciklus (beépített leeresztő szivattyúval)
   
 • Dupla mosószer és öblítőszer adagoló alapfelszereltségként
  minden modellen

 

 
Krupps cube mosogatógép
 

 
 
Krupps kalapos mosogatógép

Krupps kalapos (átmenő rendszerű) mosogatógépek

 

A kalapos mosogatógép a megfelelő megoldás azokban a létesítményekben, ahol különféle edényeket kell mosni, legyen szó poharakról, edényekről, közepes méretű tárgyakról vagy GN 1/1 edényekről.

Ezek a modellek könnyen eltávolítható kosártartóval vannak felszerelve a könnyű tisztíthatóság céljából, és egy lekerekített, formázott tartály, beépített szűrőkkel, a tökéletes ürítés és az abszolút higiénia érdekében. A „PUSH TO START” ciklusindító megakadályozza az üres mosások elindítását.

A mosogatógépek sokfélesége testreszabhatóvá teszi a mosogatógépet az Ön igényeinek megfelelően. Az állandó öndiagnosztika lehetővé teszi a gép leállásának minimalizálását, a Wi-Fi IKLOUD vezérlőrendszeren keresztül azonnal figyelmezteti a technikust, amely lehetőséget nyújt a mosogatógép paramétereinek távoli megváltoztatására és a helyzet valós idejű megoldására.

Az innovatív UNIKO edzett üveg érintőképernyős kijelzővel minden művelet egyszerűbbé és intuitívabbá válik, a legmegfelelőbb mosási ciklus megválasztásától az előrehaladás-szabályozásig, valamint a mosogatógép állapotának folyamatos, könnyű felügyeletéig.