Comenda mosogatógépek

Az egész Ali Csoport anyavállalataként a Comenda professzionális mosogatógépeket kínál szigorúan a "Made in Italy" legmagasabb minőségi előírásoknak megfelelően.

A vállalat gyorsan megalapozta helyét az iparág vezető szereplőjeként Európában és a világban, több mint 200 különböző megoldást kínál kezdve a kis méretű pohár mosogatógépektől bároknak a nagy, automatizált, folyamatos rendszerekig éttermeknek, kórházaknak, étkezdéknek és a fedélzeti ellátásig.

Nagy működési rugalmassága lehetővé teszi a Comenda számára, hogy testre szabott rendszereket nyújtson, amelyek megfelelnek az egyéni hely- és üzemeltetési követelményeknek a kapacitás korlátozása nélkül.


Ajánlatkérés Letölhető dokumentumok
bejelentkezés szükséges

Ergonómia és Innováció

 
Comenda mosogatógép nyitott állapotban
 

Az innovatív megoldások kifejlesztése, melynek célja a kezelő munkájának javítása, a tökéletes egyensúly biztosítása a költség és a maximális hatékonyság között mindig lényeges része volt a Comenda gyártási tevékenységének. Ezért a vállalat folyamatosan a kutatásba invesztál és magasan képzett munkatársakkal számolhat.

 

A technológia és a know-how integrációja nagy erősségnek bizonyult az elmúlt 50 évben. Ez az oka, hogy világszerte sok professzionális vendéglátóhelyen továbbra is a Comenda márkát választják.

 

Comenda Prime line mosogatógép termékcsalád