Tecfrigo hűtő berendezések

A Tecfrigo egy olasz családi vállalkozás, amelyet 1980-ban alapítottak. 

Rövid idő alatt vált a vezető márkák közé, amelyek függőleges és vízszintes vitrineket gyártanak süteményekhez, fagylalthoz, borhoz, ételekhez és sok más gasztronómiai és szupermarketi modellhez. A társaság teljes választékot kínál, amely ötvözi a tervezést, a minőséget és a nagy teljesítményt, a „zöld” elképzelést és a nagyon alacsony környezeti hatást. A Tecfrigo, a legfejlettebb gyártási technológiákat alkalmazva és termékskáláját kibővítve, a függőleges és vízszintes vitrinektől a speciális berendezésekig, hogy teljesítsék a különféle megjelenítési igényeket számos termékágazatban.

1993-ban létrehozták a Cold Master márkát, 2001-ben pedig a Frostemily-t, a különféle piaci trendek kielégítése érdekében. Manapság, a széles termékválasztéknak köszönhetően képes kielégíteni a különböző üzleti kategóriák üzemeltetői igényeit. A Tecfrigo ma világszerte több mint 90 országban van jelen. A társaság két épületben működik, amelyek teljes termelési területe meghaladja a 15.000 m2-t, ahol minden termékcsaládot gyártanak. Különös figyelmet szentelnekk az alkatrészek minőségének és az alapanyagok kiválasztásának. Ezenkívül a gyártási folyamat a „Lean” módszerre épül, amely a maximális hatékonyság szinonimája, ahogy azt a vállalati politika előírja. A teljes gyártási folyamatot a végső tesztig gondos minőség-ellenőrzésnek vetik alá. A cég mottója az, hogy közel álljon az ügyfelekhez; kölcsönös bizalom és a kölcsönös siker iránti szenvedély révén.

A technológiai innováció, a folyamatos kutatás és fejlesztés, valamint a környezet nagy figyelme továbbra is a társaság elsődleges célja.


Ajánlatkérés Letölhető dokumentumok
bejelentkezés szükséges

Legkeresettebb terméktípusok

Tecfrigo Snelle italhütő
 

 

Tecfrigo Snelle forgópolcos hűtő

 

 • Thermodynamics R290
   
 • Színes LED világítás az ügyfél választása szerint: 3000 K vagy 6500 K
   
 • A keret lehet extrudált eloxált alumíniumból, ezüstből vagy bronzból
   
 • Rozsdamentes acél szellőzőrácsok új kivitelben
   
 • Kettős üvegezésű üveglap mindkét oldalán, keretes és zárt száraz levegő szigetelés a maximális szigetelési teljesítmény érdekében.
   
 • Nagy sűrűségű hőszigetelő poliuretán tartály
   
 • Forgatható görgők fékkel és fék nélkül
   
 • Nagy rozsdamentes acél fogantyú az ajtó teljes hosszában
   
 • 3 db dupla üvegezésű oldallap
 
 

Tecfrigo Pub italhűtőTecfrigo Pub italhűtő

Tecfrigo Wine borhűtő

Tecfrigo Wine borhűtő