Liebherr Hűtők és Fagyasztók

A Liebherr hűtő- és fagyasztókészülékei évtizedek óta minőséget, megbízhatóságot és hosszú élettartamot képviselnek. Az innovatív technológiáknak és a kiváló minőségű anyagoknak köszönhetően készülékeink különösen komfortosak és energiahatékonyak. Ez érvényes mind a magánháztartásokra, mind pedig a professzionális használatra a kereskedelem, a kézműipar, a gasztronómia, az ipar és a labortechnika terén.

Hűtőszekrény- és fagyasztó-szakértőként több mint hatvan éve dolgozunk folyamatosan innovatív, meggyőző termékmegoldások kifejlesztésén. Ügyfeleink belénk fektetett bizalma sarkall bennünket nap mint nap arra, hogy folytassuk a kiváló minőségű termékeket eredményező fejlesztő munkánkat. Ami az új készülékek vásárlását illeti, a háztartási nagygépek piacán egyetlen más gyártó sem rendelkezik annyi hűséges, visszatérő ügyféllel, mint a Liebherr.

A Liebherr készülékek a legnagyobb igénybevétel mellett is tökéletes hűtési és fagyasztási teljesítményt nyújtanak. Ideális partnerei vagyunk, ha a megbízható és biztonságos tárolás a cél, legyen szó vendéglátóiparról, élelmiszer kiskereskedelemről, kutatási és laboratóriumi felhasználásról, üdítőiparról, fagyasztott élelmiszerekről vagy sütőiparról. A Liebherr prémium minőségű alkatrészeket alkalmazó, exkluzív anyagokból építkező kereskedelmi készülékei minden piaci területen megfelelnek a legmagasabb szintű elvárásoknak.


Ajánlatkérés Letölhető dokumentumok
bejelentkezés szükséges

Szálloda- és vendéglátóipar számára kínált hűtőszekrények és fagyasztók

 

A Liebherr készülékek kivételes hűtő és fagyasztó teljesítményt kínálnak, bőséges, jó helykihasználású tárolókapacitás mellett. A hűtőszekrényekben és fagyasztókban friss ételeket, valamint felszolgálásra kész fogásokat tárolnak egyértelműen rendezett, könnyen hozzáférhető rendben. Az előlapok, a rekeszek és a tárolódobozok egytől egyig kifejezetten könnyen tisztíthatók: ez elsődleges szempont a bárok, bisztrók és éttermek esetében.

 
Hűtőszekrény és konyhapult
 
Liebherr Hűtőszekrény és egyéb konyhai berendezések
 

Hibátlan bortárolás

 

A jó bor kiemeli a legfinomabb ételek ízét. A Liebherr energiatakarékos bortároló szekrényei és osztott hőmérsékletű borszekrényei kiváló minőséget kínálnak a gasztronómiai szektorban. Egyedi kialakítású kompresszorok, szigetelt, UV-szűrős üvegajtók, valamint aktívszenes szűrők óvják a borokat minden káros hatástól, garantálva azok biztonságos tárolását. A prémium elektronikai rendszerek révén pontosan beállíthatók és fenntarthatók az ideális tárolási és fogyasztási hőmérsékletek.

 
Liebherr borhűtő boros üvegekkel
 
Liebherr borhűtő és boros üvegek