Agrikon-Alfa Hűtőkamrák

 

A megfelelő hűtési technológia alkalmazása kulcsfontosságú a professzionális gasztronómiában. A hűtőkamra egyéni igények szerinti kialakítása nem „csak” élelmiszerbiztonsági szempontból elengedhetetlen, hanem a gördülékeny munkafolyamatok és az energiatakarékosság miatt is.

Szakembereink nagy tapasztalattal rendelkeznek az adott vendéglátóhely karakterének és az ott folyó tevékenységnek megfelelő hűtőkamrák kialakításában.

Ha az általuk javasolt megoldást választja, biztos lehet benne, hogy a kamrák mérete, kialakítása és az aggregát elhelyezése maximálisan illeszkedni fog az Ön igényeihez, valamint a helyszín adottságaihoz. Amivel hosszútávon nem kevés időt és energiát takaríthat meg.

A hűtőkamra lehet normál, mély, vagy iker kialakítású, melyek szendvicspanelekből a helyszínen állíthatók össze. (Panelméret: 40-200 mm.) Kültéren és beltéren egyaránt felépíthető, fegyverzetük lehet festett, vagy rozsdamentes.

Mivel folyamatosan a leginnovatívabb márkákkal dolgozunk, tapasztalataink birtokában segítünk a vállalkozása számára legelőnyösebb ár-érték arányt képviselő márkák és készülékek kiválasztásában.

 

Társaságunk vállalja a kamrák bepolcozását is, hogy a lehető legoptimálisabb helykihasználást lehessen elérni.


Ajánlatkérés Letölhető dokumentumok
bejelentkezés szükséges

Munkáink

 
 
hűtőkamra az Ikea éttermi részlegén
 
Hűtőkamra a mohácsi vágóhídnál