Emainox pultok, vitrinek és szállítókocsik

Az EMAINOX élelmiszer-kínáló és - bemutató berendezések gyártója, amely garantálja a legjobb minőséget és hatékonyságot, tiszteletben tartva az ágazati higiéniai és biztonsági előírásokat.

Az Emainox 1987-ben alakult Valvasone-ban, Pordenone tartományban, Olaszországban. Azonnal képes volt bebizonyítani, hogy ötletei és szándékai egyértelműek, és már a kezdetektől professzionális termékeket gyárt a Ho.Re.Ca. iparban.

Az Emainoxot ma egy fiatal és dinamikus, magas színvonalú szakemberekből álló csapat vezeti, akik képességeiknek és innovatív jövőképeiknek köszönhetően olyan termékeket képesek létrehozni, amelyek mindig egyedi és magas színvonalú megoldásokat nyújtanak ügyfeleiknek.

A piac alapos ismerete, valamint a legmodernebb technológiák bevezetése lehetővé tette az Emainox számára, hogy kielégítse a legigényesebb ügyfelek funkcionalitási és megbízhatósági igényeit, és termékei minőségét a legmagasabb szintre hozza. Ezért ma az Emainox jelen van a nagy nemzetközi piacokon, sikeresen képviseli a Made in Italy legjobb minőségi előírásait, amely alapján már évek óta növekszik márkaértéke és tudatossága minden olyan piacon, ahol jelen van.


Ajánlatkérés Letölhető dokumentumok
bejelentkezés szükségesLetölthető dokumentumok


Borhűtő vitrinek -Decanter

Decanter borhűtő vitrin
 

 

 

 

Az új borvitrin, amely ötvözi a dizájnt és a funkcionalitást. Tökéletes borüzletéhez!

A Decanter a borkiadás és tartósítás új vitrinje, amelyet az Emainox hozott létre a bortartás elveinek tiszteletben tartása mellett. Reprodukálja a hagyományos borospince ideális körülményeit.

A helyes hőmérséklet-beállításnak és a páratartalomnak köszönhetően a bor aromája és érzékszervi tulajdonságai változatlanok maradnak, lehetővé téve a bor ideális minőségének megőrzését.

Sőt, a széles üvegfelület nagyszerű láthatóságot kínál a termékének, így vonzóbbá teszi azt a helyet, ahol Decanter található.

 

Hűtött pultok - Frigobar

 

 

A Frigobar italok számára hűtött pultok teljes választéka, és ideális megoldás a bár számára, melynek lehetővé teszi italok és söröshordók tartását.

Két magasságban kaphatók, amelyek a meglévő pult alatt vannak elhelyezve, vagy kiegészítve a dedikált és független felsőkkel és kiegészítőkkel, beépített vagy távoli aggregáttal felszerelhetők, ezáltal optimalizálva a helyet és a használhatóságot.

Az extra vastag, nagy sűrűségű szigetelés biztosítja a tökéletes hőszigetelést. Az Emainox technológia megbízhatósága ötvözi a funkcionalitást, amellyel a legjobbakat nyújtja.

Moduláris hűtött pultok széles választéka, amelyek megfelelnek az Ön igényeinek, 18/10 rozsdamentes acélból készült, könnyen telepíthető és rendkívül megbízható.

 
Frigoba hűtött munkaasztal
 

Fűtött bankettkocsik - Rollytherm

Fűtött bankettkocsik
 

A Rollyterm az Emainox fűtött bankettkocsijainak új sorozata, amely nélkülözhetetlen elem mindenki számára, aki vendéglátóiparban dolgozik: étterem, étkezdék, bankett és vendéglátó-ipari vállalatok.

Ez az új fűtött tartószekrény optimalizálja az időt és a munkát azáltal, hogy biztosítja, hogy az ételeket optimális tálalási hőmérsékleten tartsák, és oly módon tárolják, hogy teljesen hatékony és biztonságos módon elkészíthetők legyenek. Ily módon kerüljük el a csúcsidőben fellépő zavaró stresszt.

A Rollyterm garantálja:

  • Rendszerezést és optimalizálást használat közben
  • Ételeket, amelyek minden étkezésnél biztonságos tálalási hőmérsékleten vannak.
  • Kevesebb stressz a konyhai személyzet számára
  • Rövidebb várakozási idő az étkező vendégei számára
  • Vevői elégedettség a szolgáltatás és a kulináris alkotásainak minősége szempontjából
A Rollytermnél ételei mindig úgy tűnnek, mintha frissen érkeznének a sütőből!
 

Cukrászdai vitrinek - Tiffany

 

 

 

Egyszerű és modern kialakítás.

A Tiffany egy cukrász vitrin, amely bármilyen környezethez megfelel, anélkül, hogy veszélybe sodorná az eleganciát, az egyszerű kiszolgálást és a kiállítási területet. Ez abból adódik, hogy javítani kell a tészták és a fagylaltkészítők láthatóságát és értékes kreativitását.

A Tiffany egy négyoldalas üveg bemutató, amely lehetővé teszi a 360 ° -os nézetet, ideális minden helyzetbe állításhoz, csiszolt AISI 304 rozsdamentes szerkezettel, LED-es világítással és átlátszó üvegpolcokkal a hűtőegységhez, valamint hűtőszálas-polcokon a fagyasztó opcióhoz, mindkettő elérhető különböző méretben.

Az Emainox cukrász vitrin maximális teljesítménye és kialakítása kiváló tisztaságot és kiváló láthatóságot biztosít termékei számára.

 
Cukrászati vitrin