Afinox hűtő berendezések

Afinox -  A professzionális hűtés mércéje

Az Afinox 1980 óta specialistája az olasz piacon és világszinten is a különböző nagyteljesítményű sokkolók, ipari hűtő- és mélyhűtőszekrények, beépíthető és önálló vitrinek, illetve egyéb - számos különböző szektorban alkalmazott - az élelmiszerek bemutatására alkalmas hűtött berendezések kialakításának és gyártásának.

Az innováció, az elhivatottság és a szenvedély a három fő tényező, melyek több mint 30 éve inspirálják a működésüket.

A technológia és a részletekre való figyelem azok az értékek, amelyeket az Afinox a gyártás minden szakaszában szem előtt tart azzal a céllal, hogy ügyfelei számára olyan kiváló termékeket kínáljon, amelyek mindig megfelelnek az elvárásoknak.


Ajánlatkérés Letölhető dokumentumok
bejelentkezés szükséges

Sokkolók

 

Sokkolástól a termék hőkezeléséig

 

A vendéglátóiparban felmerülő igények kielégítésére tervezve az Afinox  sokkolói lehetővé teszik a hideg és forró ételek gyors lehűtését, fagyasztását.

Az Afinox által szabadalmaztatott speciális módszer lehetővé teszi az élelmiszerek átlagos élettartamának meghosszabbítását azáltal, hogy megakadályozza a baktériumok és az élelmiszerromlásért felelős káros mikroorganizmusok szaporodását.

A hűtés folyamatának sebessége, ideje és hőmérséklete az adott étel érzékszervi tulajdonságainak megfelelő, kiküszöbölve ezzel a kristályos szerkezetű jég kialakulását, mely gyenge minőséget és konzervációt jelenthet.

 

Fedezze fel termékpalettánkat és válassza ki az igényeinek leginkább megfelelő sokkokló berendezést

Afinox Speed 5 sokkoló berendezés

Afinox Speed 5 sokkoló

 

Mélyhűtő- és Hűtőszekrények

Legyen szó éttermekről, fagylaltozókról, vagy cukrászdáról az Afinox hűtőszekrények kitűnő választásnak bizonyulnak a késztermékek és alapanyagok tökéletes tárolásához minden felhasználási területen.
Afinox Artic egy ajtós hűtőszekrény

Afinox Artic 700 PC 

Afinox Artic kétajtós hűtőszekrény

Afinox Artic 1400 2PV