Robot hegesztés

Robot hegesztés


Nagyobb lehívási mennyiségek, nagy ismétlési pontosságot követelő feladatok esetében felajánljuk a hegesztőroboton történő gyártás lehetőségét, hogy minél optimálisabb megoldást találjunk a vevőink igényeire.

 

 

Hegesztőrobotaink nagy hatékonyságú, dupla munkaállomással rendelkeznek, ennek eredményeként az előkészületi és gépi főidők jól összhangba hozhatók, maximalizálva ezzel a gyártási kapacitást. A robothegesztésre jellemzően a manuális ívhegesztéshez képest sokkal magasabb ívidő arány érhető el a hegesztések közötti gyors és precíz hegesztő fej és munkadarab pozícionálásnak köszönhetően.

Gépparkunk lehetővé teszi, hogy a legváltozatosabb hegesztési munkákat is hatékonyan és magas minőséggel lássuk el.

Yaskawa ArcWorld:

Yaskawa ArcWorld cellánk ideális kisebb méretű alkatrészek hegesztésére. Forgató asztala 1300 mm szélességű és 700 mm elforduló sugárral rendelkező termékek gyártását teszi lehetővé.

Panasonic:

Panasonic hegesztő robot celláink úgy vannak kialakítva, hogy oldalanként akár 500 kg tömegű 1400x1400x3000 mm méretű munkadarabokat is kezelni tudjanak.

Yaskawa robotcella

 

Utazó manipulátoros hegesztőcellánk a már említett nagy kapacitás mellett az ideális hegesztési pozíció beállításának segítségével komplex munkadarabok gyártását is lehetővé teszi.

 

panasonic wgh3ta robothegeszto cella

panasonic-wgh3-ta-2500mm shifter robothegeszto cella

 

Panasonic WGH3 TA

Panasonic WGH3 TA + 2500 mm shifter

 

Hegesztő készülékek:

Robothegesztés esetén a munkadarab optimális pozícionálása és a hegesztés hőbevitele által okozott elhúzódások csökkentése érdekében univerzális, vagy egyedi hegesztő készülék használata indokolt. Csapatunk nagy tapasztalattal rendelkezik a szérianagyság és a termék jellegének megfelelő hegesztőkészülék tervezésében és gyártásában.

 

Egyedi szerszám

 

Yaskawa robotkar

Motoman arcworld hegeszto robot

Yaskawa GP-50

Yaskawa Arcworld

 

 

 Célgépek

 

chauchau hegeszto celgep

ChauChau egyedi hegesztő célgép